Companie

Cu un istoric de trei generații

Istoria TAMWOOD începe într-un mic atelier de tamplarie, în care coexistă pasiune, determinare și viziune: este,, un ferăstrău,, al familiei Tamaș, care, datorită acestor valori, a crescut de la producția de mobilier din lemn, pentru a deveni o mare realitate industrială. Pasiunea familiei TAMAȘ a devenit cu timpul industrie, care implică trei generații și mulți colaboratori, într-o reînnoire continuă, cu o privire spre viitor și o conștientizare a trecutului. În 2011, ia nastere compania TAMWOOD, din dorința de evolutie și inovație, după ce fondatorul companiei se reîntoarce în țară cu o vastă experiența în domeniul prelucrării lemnului câștigată în Italia și America. Noile tehnologii implementate în prelucrarea lemnului fac din TAMWOOD partenerul ideal pentru proiectele dumneavoastră.

"Visul meu este lemnul!"


O investiție importantă a fost făcută în 2011,
odată cu deschiderea atelierului de producție din Cluj-Napoca,
Valea Seaca, 1A, Hala 1, echipat cu utilaje moderne de prelucrare a lemnului,
care permit companiei să ofere servicii complete.

carpenter2 aboutus icon2

O etapa importanta în dezvoltarea TAMWOOD, este anul 2018, când profitând de oportunitățile oferite de proiectele de dezvoltare regională cu finanțare europeană, compania se retehnologizează cu utilaje de ultima generație, cu ajutorul cărora poate realiza produse, executa lucrări, de înaltă calitate și posibilitatea de a executa cele mai îndrăznețe proiecte!

carpenter2 aboutus icon1

Datorită cunoașterii profunde a nevoilor pieței și viziunii flexibile, receptivitatea la schimbări și nou compania noastra este orientata spre satisfacerea celor mai interesante idei si proiecte.